Waarom mis je verkopen op je website?

Als uw klanten uw producten niet terugvinden, gaan ze ook zelf niet verder zoeken. Als ze niet de juiste knoppen direct terugvinden haken ze af.
Laat ons veronderstellen dat uw klant het helemaal tot aan de winkelwagen pagina komt, ze hebben hun betaalkaart in de hand en nu moeten ze nog allerhande extra informatie geven zoals Leeftijd, Gewicht, Leeftijd, … Waar is dan de informatie over hoe ze veilig kunnen betalen, met welke kaarten enz… Op dergelijke momenten haken ze af!
De kwaliteit van de afbeeldingen is even belangrijk als de informatie van het product. Slechte kwaliteit, te weinig of non-relevante afbeeldingen doen klanten afhaken.
Net zoals slechte afbeeldingen is slechte of te weinig informatie over het product een reden om niet verder te winkelen voor de klant.
Hebben uw klanten vragen, waar kunnen ze dan terecht? Uw contactgegevens moeten dus overal en duidelijk zichtbaar zijn. De klant moet het gevoel krijgen dat hij met een echt bedrijf te doen heeft, niet zomaar een online webshop met een contact formulier zonder gegevens.