Hoe surf je op een tsunami?

Onze manier van zaken doen en communiceren is grondig verandert door internet. De vraag is “ Hoe gaan we hier mee om?”

Social media zijn een enorm fenomeen geworden. Ik weet het,het is een open deur instampen en toch……het vlaamse zakenleven blijft nog teveel aan de kant staan tov de rest van de wereld.

Het zakenleven springt hier natuurlijk in. Kleine bedrijven,grote bedrijven. Ook jouw bedrijf??

Er dienen zich enorme kansen aan oa “de zakelijke sociale media”. En het mooie is dat deze ontwikkeling nog maar net begonnen is.

Als je besluit om er aan mee te doen, doe het dan op z’on manier dat het wat oplevert en houd het vol totdat je succes hebt. Dan zal je naam maken en winst oogsten.

Surf mee op de social media golf. Want die is enorm,misschien wel de grootste ooit. Ikzelf heb een aantal jaren nodig gehad om mijn commercieel kompas te retunen. Consumenten willen niet meer klakkeloos de winkelier of fabrikant volgen, maar zelf invulling en betekenis geven aan de producten en diensten die ze gebruiken. En dat doen ze graag mét elkaar 🙂 “Wat goed is voor een ander is vast ook goed voor mij”

E-marketing betekent dan niet meer dat je de consument lastig valt met Telemarketing, TV-reclame, ongewenste junk flyers. Maar wel dat je deelneemt aan het gesprek of dit zelfs ondersteunt. Ook in marketing verschuift de macht van bedrijven naar online marketing. Waar wachten jullie op?

Erwin Salens