De kleinste desktop voor het moment…

De desktop pc is geëvolueerd. Dit is HP’s kleinste business desktop pc ooit, boordevol geïntegreerde prestatie-, beveiligings- en beheeroplossingen van topklasse. De HP desktop Mini is efficiënt ontworpen en past op vrijwel iedere werkplek.

 Hp elite 800Veel vermogen. Weinig ruimtebeslag.

Deze desktop Mini is kleiner dan sommige bureautelefoons en past vrijwel overal – verticaal of horizontaal. Het strakke, onderhoudsarme ontwerp met geïntegreerde draadloze antenne heeft flexibele plaatsingsmogelijkheden om de werkruimte optimaal te benutten.

Werk tot 35% productiever door aansluiting van drie onafhankelijke monitoren via de ingebouwde DisplayPort met Multi-Stream videopoorten.

De HP EliteDesk 800 G1 desktop Mini vindt bijna overal een plekje en kan eenvoudig op diverse optionele randapparaten worden bevestigd dankzij de VESA-montageoptie.

De HP EliteDesk 800 G1 desktop Mini is ontworpen om aan de MIL-STD 810G-testnormen te voldoen. Daarbij heeft HP zelf 115.000 uur tests en end-to-end diagnose uitgevoerd om maximale betrouwbaarheid te waarborgen.

De HP EliteDesk 800 G1 desktop Mini is goed toegankelijk voor service. De behuizing is met een kartelschroef te openen en de serviceonderdelen zijn duidelijk herkenbaar.

Volwaardige EliteDesk functionaliteit.

De productiviteit blijft hoog en de downtime gering met HP BIOSphere automatisering op firmwareniveau. Uw pc’s zijn extra beschermd dankzij automatische updates en veiligheidscontroles. Dankzij aanpassingsmogelijkheden groeit uw pc met uw bedrijf mee.

Lever de hele dag topprestaties. U beschikt over de nieuwste processortechnologie met keuze uit verschillende 4e generatie Intel® Core™ processoren met optionele Intel® vPro technologie.

HP Client Management oplossingen zoals optionele LANDesk-technologie zorgen voor een probleemloze, eenvoudige integratie in uw IT-omgeving en continu beheer.

Verlicht de taken van het IT-team met lange levenscycli, stabiele images en drivers, plus HP’s business services en supportprogramma’s.

Krachtige beveiliging, uitstekend beheer.

HP BIOSphere verbetert de beveiliging en houdt bedrijfskritische data en systemen achter slot en grendel met instelbare authenticatie en wachtwoorden op BIOS-niveau.

Wenst U meer info, contacteer ons vrijblijvend

HP Secure Erase wist de inhoud van een vaste schijf om hergebruik mogelijk te maken.

Beveiligde opslag biedt extra bescherming en de Trusted Platform Module beveiligingschip die door het BIOS en het besturingssysteem wordt gebruikt, waarborgt de integriteit van het platform.

Zorg dat gevoelige informatie niet in verkeerde handen valt. HP Trust Circles beschermt uw data door alleen aangewezen gebruikers toegang te geven tot bedrijfskritische bestanden.

Meer info over deze desktop